Rumored Buzz on تخریب ساختمان در تهران
Rumored Buzz on تخریب ساختمان در تهران
Blog Article
به گفتهٔ وحیدی، پیکرهای ۱۳ جانباختهٔ حادثه شناسایی و دفن شد.[۲۶]
ساعت ۱۱:۴۰: ساختمان متروپل به لرزه افتاد. به گفتهٔ رئیس سازمان مدیریت بحران بخش باقیماندهٔ متروپل بسیار خطرناک و لرزان است و به همین دلیل شتاب در عملیات در اولویت نیست.[۳۳]
الف – ساختمان بنایی با دیوار باربر : در این نوع سیستم سازه ای ابتدا سقف ساختمان از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود سپس نوبت دیوارها خواهد بود. همچنین در حین تخریب باید حتماً از شمع استفاده شود.
↑ «۵ دانشآموز در حادثه متروپل آبادان جان خود را از دست دادند». ایمنا. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
باز کردن در و پنجره ها مرحله ی بعدی تخریب ساختمان کلنگی است. برای در آوردن چارچوب در و پنجره باید دیوار حاشیه ی آن را خراب کنید و برای این کار نیازمند کارگر و پتک و کلنگ هستید .
این مقام مسئول در ادامه یادآور شد که این پروانه شهرسازی، مجوز سازندگان برای ساخت مسکن نیست، بلکه صرفاً مشخص می کند که تراکم و کلیت یک زمین چیست تا به این ترتیب، در صورتی که افراد قصد مشارکت در ساخت را دارند یا بخواهند عوارض مربوطه را پرداخت کنند، مشکلی نداشته باشند.
↑ «استقرار پلیس ضد شورش در اطراف برج فروریخته آبادان؛ «در مرکز شهر منع رفتوآمد اعلام شد»».
↑ «صدور دستور قضایی بررسی علت ریزش ساختمان "متروپل" آبادان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۳.
»[۶۴]علاوه بر این، تصاویری منتسب به جسد حسین عبدالباقی منتشر شده است.[۶۶] اما گمانهزنیها در مورد حیات وی جریان دارد.[۶۷] کلیپی بعد از فروریختن منتشر شد که مشخص شد این تشابه چهرهٔ او با کارگری است که درحال امدادرسانی بوده است.[۶۸] بعد از آن کلیپ دیگری در فضای مجازی پخش شد که شباهت فردی در دوبی به او را نشان میدهد.[۶۹] در اعتراضاتی در آبادان نیز مردم با شعار «عبدالباقی نمرده» و «عبدالباقی بیشرف»، مرگ او را باور ندارند.[۷۰]
↑ «آخرین دادگاه علنی متروپل در اهواز برگزار شد / تشریح جلسه از زبان رئیس دادگستری خوزستان». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۳. دریافتشده در تخریب ساختمان در تهران ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.
۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخشهای شرح حادثه ۱.۱ گاهشمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارتها تغییر وضعیت زیربخشهای خسارتها ۷.
تخریب سه بنای غیرقانونی در منطقه ۲۲ تهران برخی از سازندگان، مدت زمان طولانی صدور پروانه ساختمانی را بهانه کرده اند و می گویند به همین دلیل است که زودتر از صدور پروانه آغاز به ساخت و ساز می کنند اما صارمی تاکید کرد که در مناطق جنوبی پایتخت فقط ۲ الی ۴ ماه طول می کشد تا مجوز صادر شود.
ایشان تاکید کرد که تمام اقدامات انجام گرفته در راستای تسهیل و تسریع صدور پروانه ساختمانی بوده و دیگر هیچ بهانه ای برای ساختمان سازی غیرمجاز وجود ندارد.
از بامداد روز سه شنبه، اجساد جدیدی پیدا شده و شمار فوتیها به ۳۴ نفر رسید.[۴۱]